Watergewenning en zwemmen voor kinderen

Voelt jouw kind zich als een vis in het water? Voelt jouw kind zich wat onveilig in het water? Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen in het water en zichzelf kunnen behelpen wanneer ze onverwachts in het water terecht komen. Gezinsbond Hofstade biedt daarom terug watergewenning, kleuter- en kinderzwemmen aan voor kinderen vanaf 3 jaar!

Locatie

Lebbeke 9280 Koning Albert I-straat 124 Zwembad Lebbeke

Voelt jouw kind zich als een vis in het water? Voelt jouw kind zich wat onveilig in het water?
Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen in het water en zichzelf kunnen behelpen wanneer ze onverwachts in het water terecht komen.
Schrijf je kind(eren) dan nu in voor onze lessenreeks watergewenning, kleuterzwemmen en kinderzwemmen die vanaf 12 februari 2023 zal starten voor kindjes vanaf 3 jaar. Dit wordt georganiseerd door Gezinsbond Hofstade.
De lessenreeks vindt plaats op zondagochtend tussen 9u en 12u in het zwembad van Lebbeke (Koning Albert I-laan 124, Lebbeke). Elke les duurt 30 minuten en wordt gegeven door gediplomeerde lesgevers in kleine groepjes.
De lessenreeks watergewenning zorgt er vooral voor dat de allerkleinsten vertrouwd raken met het water en het zwembad….Spetterpret!
De lessenreeks kleuterzwemmen heeft als doel de eerste zwembewegingen aan te leren. Deze reeks richt zich vooral tot de +4-jarige kinderen... Zwempret!
De lessenreeks kinderzwemmen richt zich vooral naar de kinderen die de eerste zwembewegingen onder de knie hebben en hun schoolslag willen vervolmaken….Schoolslagpret!

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
50.00

In dit bedrag is inbegrepen: de zwemlessen, een herkenbare zwemmuts en de verzekering.
Het inkomgeld van het zwembad is niet inbegrepen en betaalt men aan het loket met
een 10-beurtenkaart.

Inschrijven

Inschrijven gebeurt via de volgende link: tinyurl.com/watergewenning
Het bedrag schrijf je na onze bevestiging over op volgend rekeningnummer: BE38 1030 3270 8872 , met vermelding van de voor- en familienaam van het kind, geboortedatum en “zwemmen”. Gelieve in te schrijven tegen uiterlijk 05/02/2023. De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.
Voor meer info kan je terecht bij barbara.vanmelkebeke@gmail.com

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Ma apr 17
Locatie

Vlaanderen 0000 * Vanuit je zetel

Zo apr 23
Locatie

De Pinte 9840 Pintestraat 29 Domein Begonia

Di apr 25
Locatie

Herzele 9550 Solleveld 35 Mediabox - "De Wattenfabriek"